Styremøte og EON Reality

Tirsdag 21. september holdt NMLF styremøte på Elgstua, Elverum. I kombinasjon med møtet i Elverum fikk NMLF anledning til å besøke EON Reality sitt showroom på Terningen Arena.

"EON Reality (EON) er den ledende aktøren på verdensmarkedet innen Virtual og Augmented Reality. Selskapet utvikler VR- og AR-løsninger for industri og utdanningsformål, og har utdanningsentere spredt over hele verden." Les mer hos Høgskolen i Innlandet.

EONs daglige leder, Knut Henrik Aas, innledet omvisningen med informasjon om sin aktivitet og muligheter, før deltagerne fikk muligheten til å oppleve teknologien i praksis. Alt i alt en meget spennende og informativ kveld i Elverum.

NMLF

Bilde: Knut Henrik Aas med innledningen.

Bilde: Kjetil Brekke prøver teknologien i praksis.

Bilde: Arne Dahlberg prøver teknologien.


Siste innlegg